Adreça electrònica: imaura@ajuntamentdebenicarlo.org

Nascuda a Benicarló el 1979

Va cursar els estudis d'educació primària al Col·legi Ntra. Sra. de la Consolació i els de BUP a l'IES Ramón Cid de Benicarló. És diplomada en Educació Primària per la Universitat de Saragossa i Experta Universitària en Educació Infantil per la UNED. Va cursar el postgrau d'Expert en Direcció de Centres Docents per la Escuela de Directivos de Barcelona (Facultat de Psicologia i Ciències de l'Educació, Universitat Ramón Llull). A més, compta amb el nivell C2 i el Certificat de Capacitació en llengua valenciana.

Des de l'any 2004 treballa al Col·legi Ntra. Sra. de la Consolació com a mestra d'Educació Primària. Durant 7 anys va exercir el càrrec de Coordinadora del Cicle Inicial i des de l'any 2015 va entrar a formar part de l'Equip Directiu del centre com a Cap d'Estudis.

Pertany i participa activament a la Falla la Carrasca de Benicarló. Va ser Fallera Major de Benicarló l'any 2000. És una persona relacionada amb la cultura benicarlanda, ja que ha format part durant molts anys de associacions culturals com la Colla de Dolçainers de Benicarló i el Grup de Bombos i Tabals de Benicarló.

-->