Adreça electrònica: jseguram@ajuntamentdebenicarlo.org

Nascut a Vinaròs al 1970.

És Llicenciat en Educació Física i Diplomat en Fisioteràpia per la Universitat de València.

És funcionari del cos de professorat d'ensenyament secundari des del 2005, en l'actualitat és el Cap de departament d'Educació Física a l'IES Ramon Cid de Benicarló i exerceix de fisioterapeuta al centre assistencial de Fremap a Vinaròs.

També ha exercit de Coordinador d'Esports al Patronat Municipal d'Esports de Vinaròs.

Ha ocupat llocs de representació en l'àmbit educatiu, com a secretari de l'AMPA del CEIP M. Ródenas de Benicarló, com a representant dels pares i mares al Consell Escolar del CEIP M. Ródenas i al Consell Escolar de l'IES Joan Coromines de Benicarló i representant del professorat al Consell Escolar de l'IES Ramón Cid.

L'any 2009 va ser nomenat Majoral de la Confraria de Sant Antoni Abat i els anys 2010, 2011 i 2012 va exercir com a Secretari de l'entitat.

Va començar en el món de la política l'any 2015, com a integrant de la llista municipal de Compromís-Esquerra Republicana del País Valencià i va ser el seu representant del grup municipal Compromís-ERPV al Consell Municipal d'Esports la legislatura 2015-2019. Des del 2019 és militant del Bloc Nacionalista Valencià.

Esportista en actiu, és habitual veure'l córrer pels carrers de Benicarló i comarca.

-->