Pedro Manchón Pau, 2n tinent d'Alcaldia. Regidor de Cultura, Museus i Patrimoni Cultural i Festes i Falles

2n tinent d'Alcaldia i portaveu adjunt. Regidor delegat de Cultura, Museus i Patrimoni Cultural. Regidor delegat de Festes i Falles.

Adreça electrònica: pmanchon@ajuntamentdebenicarlo.org

Nascut a Benicarló el 1980.

És periodista i mestre d'Educació primària. Té un postgrau d'Especialització en Cultura, Lectura i Literatura per a Joves i Infants.

Ha escrit i col·laborat en nombrosos mitjans de comunicació, generalistes i especialitzats, i a més de novel·lista, és autor d'uns pocs llibres relacionats amb Benicarló, especialment en les falles i l'antropologia de proximitat.

Ha residit uns anys als Estats Units exercint la docència com a mestre d'espanyol a la ciutat nord-americana de Seattle.

Faller de naixement gràcies a la comissió del seu barri, Els Conquistaors, va ser un dels joves fundadors i primer president de la falla Els Cremats. Ha sigut president de la Junta Local Fallera (2010 - 2014). Durant aquest període es va assolir la declaració de les nostres falles com a Festa d'Interès Turístic Autonòmic.

Ha participat activament de la vida cultural, com a component de la Colla de Dolçainers de la ciutat i membre de la primera formació del Grup de Bombos i Tabals de Benicarló. També ha col·laborat amb altres entitats com la Comissió de Festes, l'Associació Cultural L'Estel del Collet, la Coral Polifònica Benicarlanda i la Confraria de Sant Antoni Abat, entre d'altres.

-->