Notícies destacades

Turisme prepara un Sant Joan mariner que inclourà Fira Gastronòmica

24/05/2023

Per a la jornada del 24 de juny s'ha programat un passeig en barca en dos torns de matí i tarde i una Fira de Productes Gastronòmics i de Proximitat al passeig de Manuel Azaña. Durant tot l'estiu es duran a terme activitats de senderisme, cicloturisme, astronomia i altres al voltant del Vi Carlón.

La regidora de Turisme, Isabel Cardona, ha presentat un avançament de les activitats que la Regidoria està preparant de cara a la temporada estival, pensades no només per als visitants sinó també per als ciutadans i ciutadanes de Benicarló que es queden a passar l'estiu a la ciutat.

La cita més pròxima en el calendari serà la celebració de Sant Joan, que dona la benvinguda a l'estiu i que enguany inclourà una orquestra el dia 23 per la nit. Per a l'endemà, dia de Sant Joan, s'han preparat unes rutes en barca per la costa de Benicarló en dos torns, un de matí i un altre de tarde, amb l'objectiu de mostrar el litoral benicarlando des de la mar.

Durant tota la jornada, a més, s'ha organitzat al passeig de Manuel Azaña una Fira de Productes Gastronòmics i de Proximitat per a dinamitzar l'activitat comercial dels productes de quilòmetre 0 del territori.

Ja per als mesos de juliol i agost, s'estan preparant activitats que giraran al voltant del senderisme, el cicloturisme, el Vi Carlon i, com a novetat, activitats relacionades amb l'astronomia pensades per al públic infantil.

El detall de tota la programació amb les dates i hores concretes de totes les activitats es publicarà pròximament.