Benicarló obri la representació de les Festes a la participació dels homes

El I Pla d'Igualtat d'Oportunitats contempla, en el Pla d'Acció, la incorporació de la figura de l'home. Alguns municipis de la comarca ja han incorporat homes en l'àmbit representatiu.

La Coordinadora de Penyes se suma a la campanya «Redueix, reutilitza i recicla»

La campanya ha planificat quatre accions concretes orientades al període de Festes Patronals i pretén conscienciar de la importància del reciclatge. De les quatre accions planificades ja s'han dut a terme tres, dos d'elles destinades a xiquets i xiquetes.

La proclamació de la reina i dames dona el tret de sortida a les Festes Patronals 2019

Avui divendres a les 22.00 hores començaran oficialment les Festes Patronals 2019, amb l'emotiu acte que tindrà lloc a la plaça de Sant Bartomeu. La veterinària Elsa Beltran, mantenidora de Festes, pronunciarà el pregó inaugural.

Arranquen la Campanya Esportiva d'Hivern i el programa d'Esport Escolar

La Campanya Esportiva d'Hivern i el programa d'Esport Escolar incorporen per al proper curs una llarga llista d'esports i activitats per a tots els gustos i edats. Com ja es va fer l'any passat, s'amplia l'oferta d'esports als centres d'educació secundària. Les preinscripcions es poden formalitzar a partir del dia 19 d'agost.

Finalitzen les obres de millora a la Pista de Ciclisme Municipal

Les actuacions facilitaran l'ús de la instal·lació als 120 usuaris que la utilitzen regularment. A més de la pavimentació de la zona central i la millora dels accessos també s'han realitzat treballs de neteja i desbrossament.

El Laboratori Social de Benicarló-Vinaròs fa balanç i planifica les pròximes accions

La Comissió Tècnica del Laboratori de Serveis Socials de l'àrea urbana Benicarló-Vinaròs s'ha reunit per valorar el treball fet durant l'últim any i per planificar les línies estratègiques futures. Se centraran, entre d'altres, en el desenvolupament comunitari i en la innovació aplicada als serveis socials.

La Policia Local de Benicarló incorpora dos nous oficials de carrera

Els policies han pres possessió del càrrec aquest matí i s'incorporen als 7 que ja treballen actualment (6 de carrera i un de vacant). Els treballs que han presentat els dos oficials per a superar el curs d'accés han estat seleccionats entre els 8 millors d'un total de 49.

Surt a licitació l’adequació de la futura seu de la Biblioteca Manel Garcia Grau

L'Ajuntament de Benicarló ha tret a licitació l'adequació de la planta baixa de l'antic centre de salut, que es convertirà en la nova seu de la biblioteca municipal. L'actuació s'emmarca en l'EDUSI i té un pressupost base de licitació de vora 900.000 euros, amb un termini d'execució de 10 mesos.

Benicarló contractarà 17 joves a través del programa Avalem Joves Plus

L'Ajuntament de Benicarló referma el seu compromís amb la creació d'ocupació i contractarà 17 joves menors de 30 anys que prestaran serveis en diferents departaments municipals al llarg d'un any. La iniciativa és gràcies al programa Avalem Joves Plus de la Generalitat Valenciana, que destinarà al voltant de 255.000 euros a la ciutat.

Més de 300 xiquets i xiquetes han participat enguany en l'Escola d'Estiu

L'Escola d'Estiu de l'Ajuntament de Benicarló ha comptat enguany amb la participació de 308 xiquets i xiquetes d'entre 3 i 12 anys. Un total de 106 usuaris han fet ús del servei de menjador.