Benicarló es prepara per a celebrar la Nit del Comerç el proper 12 de juliol

L'esdeveniment impulsarà el teixit comercial local amb activitats i promocions especials. De moment, ja s'han adherit més de 40 establiments.

Benicarló tanca amb èxit la seua participació en cinc fires clau en el sector turístic

La temporada va començar al gener a Fitur i ha finalitzat aquest cap de setmana a la fira Aratur, on es concentra una part molt important del mercat turístic de Benicarló. Després de l'estiu arribaran les fires gastronòmiques i la Feria Intur de Valladolid.

Els centres educatius escolaritzaran 235 alumnes nous el curs 2024-2025

Les sol·licituds per a Infantil i Primària s'han de tramitar telemàticament del 30 de maig al 6 de juny, ambdós inclosos. Enguany, com a novetat, es podrà seleccionar el CEIP número 5, que s'ubicarà provisionalment al carrer de les Illes Canàries.

Benicarló exposa les principals demandes i projectes per a la protecció del litoral

L'Ajuntament de Benicarló traslladat a la Diputació de Castelló el conjunt de necessitats i projectes per a la protecció i desenvolupament del litoral, per tal que la corporació provincial puga fer arribar les demandes al Ministeri de Transició Ecològica.

Torna la Biennal de Pintura Ciutat de Benicarló per a artistes residents a Espanya

Les obres es poden presentar fins al 30 de juny i optaran a un premi de 3.000 euros.

Lara Pitarch i Ailín Núñez guanyen el Concurs de Primavera de Dibuix i Pintura

Lara Pitarch Querol, en la categoria de majors de 18 anys, i Ailín Núñez López en la categoria de menors de 18 anys, han estat els guanyadors. L'exposició amb totes les obres participants es podrà visitar al Mucbe fins al 9 de juny.

La Setmana de la Ciència es tanca amb rècord d’assistència

La 12a edició de la Setmana de la Ciència, un dels esdeveniment de referència del calendari cultural de la ciutat, ha finalitzat amb gran èxit de participació i un altíssim nivell de qualitat. Més de 1.200 persones han gaudit de les conferències i activitats programades al llarg de vuit dies.

‘L’Escola Canta’ tancarà el curs amb un concert de més de 200 xiquets i xiquetes

La cita tindrà lloc dissabte 25 de maig a les 19.00 hores a les pistes del CEIP E. M. Ródenas. Els escolars estaran acompanyats per una secció de la Banda de l'Associació Musical Ciutat de Benicarló i interpretaran una cantata de la compositora M. José Belenguer, composta per a l'ocasió.

Benicarló reclama la millora del transport interurbà en autobús

Representants de Benicarló, Vinaròs i Peníscola es reuneixen amb la Direcció General de Transport per a millorar les condicions del transport entre els tres municipis.

L’AVL promociona el valencià a Benicarló amb activitats per a totes les edats

S'han organitzat jocs didàctics i s'ha repartit material promocional com llibretes, samarretes o bolígrafs.