Crèdits

L'Equip de Desenvolupament de la Web de l'Ajuntament de Benicarló s'encarrega de fer-vos arribar a través d'internet la informació generada per l'Ajuntament i altres continguts relacionats amb Benicarló o d'interés per al ciutadà. Les àrees de treball que integra són les següents:

 • Implementació. L'anàlisi, el disseny, la programació, la gestió de bases de dades, el control de la seguretat de la informació i el manteniment i configuració del servidor web queda en mans de l'Àrea d'Informàtica de l'Ajuntament de Benicarló integrada per:
  • Josep V. Taus Dieste, tècnic analista de sistemes informàtics i
  • Pere Gellida i Llorach, programador informàtic

 • Normalització lingüística. La correcció, traducció i l'assessorament lingüístic en la redacció en valencià dels continguts de la web li correspon a l'Oficina Municipal de Normalització Lingüística (OMNL), a càrrec de Manuela Fernández Martí fins el 31 d'agost de 2001. Des de l'1 de juny de 2002 s'en fa càrrec Anna Calvo Bermejo.

 • Coordinació. La recerca i tractament de documentació, la gestió diària de la web pel que fa a l'atenció a l'usuari, contacte amb les fonts d'informació, manteniment de la guia comercial, aspectes legals i treballs administratius es realitzen des de l'Agència per al Foment d'Iniciatives Comercials (AFIC) de l'Ajuntament de Benicarló per Fidel Garcia Meseguer, Tècnic de promoció econòmica

 • Disseny gràfic. Actúa Comunicación Gráfica, guanyadora de l'edició del 2000 dels premis Tabarca a la millor web de disseny de la Comunitat Valenciana, ha fet el treball de disseny gràfic de la web i ha establert els criteris estilístics a seguir.

 • La informació de l'Ajuntament de Benicarló la subministren els diferents departaments municipals (Cultura, Normalització Lingüística, Universitat Popular, Organisme Autònom de Cultura, Intervenció, Governació, Contractació Administrativa, Premsa, Oficina d'Informació Juvenil, Organisme Autònom d'Esports, Agricultura, AFIC, Àrea d'Informàtica, Oficina d'Informació i Turisme, Emissora Municipal "Ràdio Benicarló", ...)

 • Tractament digital de la cartografia de la ciutat i manteniment d'enllaços. Jesús Hernández Lahera, tècnic d'administració general, s'ha encarregat del tractament digital de la cartografia de la ciutat que fa possible la Guia de Carrers, el Mapa de la Ciutat i la localització de comerços i edificis d'interés al plànol. També participa en la recopilació, selecció i classificació dels enllaços d'interés.

 • Publicació de la informació de l'Organisme Autònom d'Esports i gestió de la informació d'entitats esportives: Maite Fuster Monserrat

 • Recerca de material gràfic i processament del programa de festes patronals 2002 a càrrec d'Alberto Rabasa Forner.

 • Disseny estructural de la planta III del Museu d'Infografia a càrrec d'Ana Mosteo Núñez

 • Traducció assistida de documents al castellà realitzada amb la plataforma lliure per a la traducció automàtica Apertium

Ens podeu ajudar a millorar la web fent-nos arribar els vostres suggeriments.

Aquesta web també és possible gràcies a la col·laboració desinteressada de moltes persones, empreses, entitats i institucions.

Moltes gràcies per la vostra visita; esperem que aquesta web us siga d'utilitat.