Xaro Miralles, nova alcaldessa de Benicarló

13/06/2015

El Ple de l'Ajuntament ha elegit Xaro Miralles Ferrando com a nova alcaldessa de Benicarló, amb el suport del PSPV-PSOE, Compromís-ERPV i Ciudadanos. La nova Corporació Municipal ha pres possessió dels càrrecs en una emotiva sessió que ha servit per donar inici a una nova legislatura.

La legislatura 2015-2019 ha començat oficialment aquest matí amb la presa de possessió de la nova Corporació Municipal sorgida de les eleccions del passat 24 maig i amb l'elecció de la que és la primera alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles Ferrando. Miralles ha rebut el suport dels set representants del seu partit, el PSPV-PSOE, dels quatre regidors de Compromís-ERPV i també dels tres representants de Ciudadanos. Els set regidors del PP han votat pel seu cap de llista, Juan Antonio Mañá.

Durant el seu discurs d'investidura, Xaro Miralles s'ha mostrat decidida a treballar per a aconseguir un futur millor per a tots els benicarlandos i benicarlandes i ha fet una aposta important pel treball en comú i pel diàleg entre els 21 regidors que conformen la nova Corporació. «És més el que ens uneix que el que ens separa», ha dit la nova alcaldessa. Miralles també ha tingut un record especial i emotiu per a tots els alcaldes que ha tingut Benicarló des del restabliment de la democràcia.

La setmana que ve, previsiblement, es perfilarà el nou equip de govern i es faran efectives les delegacions.

Podeu vore les fotos més representatives de la presa de possessió a la pàgina de Facebook de l'Ajuntament de Benicarló.