Benicarló rebrà l’any que ve 325.000 euros de la Diputació de Castelló

El Pla 135 de la Diputació de Castelló proporcionarà 105.000 euros, mentre que 220.000 euros procediran del Fons de Cooperació Municipal que ha activat la Diputació per al 2020. El diputat de Promoció Ceràmica ha anunciat aquestes aportacions de la Corporació Provincial durant la visita al Jardí del Mucbe, el nou espai cultural de Benicarló que s'ha rehabilitat a través del Pla 135 de la Diputació.

Benicarló recull el Premi a la Innovació en Matèria de Serveis Socials ‘Amparo Moreno Vañó’

El guardó, atorgat per la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, reconeix actuacions i iniciatives innovadores en matèria de serveis socials. En el cas de Benicarló s'ha premiat un programa implementat adreçat al tractament dels trastorns emocionals.

Benicarló reprèn les negociacions per al trasllat de l’Ecoparc al Sector 11

La instal·lació s'ubicarà als terrenys ubicats a la part de darrere del Cementeri Municipal. Es preveu que el trasllat puga estar efectuat de manera definitiva al llarg de l'any 2020.

El Cicle de Teatre Familiar compleix 20 anys en plena forma

Tres espectacles de primer nivell passaran per l'Auditori aquest Nadal en el marc del Cicle de Teatre Familiar. Un cicle que enguany compleix 20 anys, amb un balanç de més de 80 companyies nacionals i internacionals i més de 27.500 espectadors.

La Policia Local farà controls d’alcoholèmia i de drogues al llarg d’aquest cap de setmana

La Policia Local de Benicarló controlarà durant els dies 12, 13, 14 i 15 la taxa d'alcoholèmia i la presència de drogues entre els conductors coincidint amb els dinars i sopars d'empresa habituals en aquestes dates. Aquestes campanyes són essencials per disminuir el nombre d'accidents.

Abonos Calsilla guanya el Concurs d'Aparadors de Nadal 2019

El jurat del XXV Concurs d'Aparadors de Nadal ha concedit el primer premi a Abonos Calsilla, mentre que Vetes i Fils ha aconseguit el segon premi i Raquel Papers, el tercer. Els guanyadors rebran un premi de 300, 200 i 150 euros, respectivament.

Benicarló presenta una ambiciosa programació nadalenca amb actes per a tots els gustos

L'Ajuntament de Benicarló ha organitzat una programació de Nadal i Reis que omplirà la ciutat d'activitats festives fins al 6 de gener. La nova edició de Benicarlàndia, les arribades del Pare Noel i de Reis i la festa de Cap d'Any encapçalen una programació carregada d'actes.

Sanitat ampliarà el Centre de Salut Pública per a millorar el servei a la ciutadania

La consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha visitat avui Benicarló i s'ha reunit amb l'equip de govern i amb els màxims responsables en màteria de sanitat i salut. La consellera ha anunciat que s'habilitaran dos sales més al Centre de Salut Pública que cobriran les necessitats del centre.

Aviva Benicarló reparteix 3.000 cartes als Reis entre els escolars de la ciutat

L'Agència de Promoció del Valencià a Benicarló (Aviva) ha posat en marxa un any més la campanya «La carta als Reis, en valencià» i ha repartit 3.000 cartes als centres educatius de primària i escoles infantils. La carta també es pot descarregar des del web municipal o es pot recollir a l'Ajuntament.

Comencen les obres de millora del CEIP Marqués de Benicarló

Les actuacions consisteixen a impermeabilitzar cobertes per a eliminar humitats i a reparar paviments. El projecte s'emmarca dins del programa Edificant de la Generalitat Valenciana i s'han adjudicat per un import de 127.038,63 euros (IVA inclòs).