L’art urbà torna als carrers de Benicarló amb quatre grans murals i una nova edició del Camden Bló

La tercera edició del Festival d'Art Urbà preveu actuar en quatre façanes: Jacinto Benavente, Marqués de Benicarló, César Cataldo i Ulldecona. Les actuacions es realitzaran durant les Festes Patronals i coincidiran amb la tercera edició del Camden Bló.

Benicarló s’adhereix a la campanya ‘Tortugues al Mediterrani’ de la Fundació Oceanogràfic

L'objectiu de la campanya és sensibilitzar els usuaris de les platges sobre la presència de tortugues al Mediterrani. En la iniciativa col·laboren Creu Roja i desenes d'ajuntaments de la Comunitat Valenciana.

José Antonio Caldés, nomenat Persona Destacada en l’Àmbit Cultural a títol pòstum

L'artista benicarlando, traspassat recentment, va destacar en camps com la pintura, el dibuix i l'escultura. La seua figura d'Els Llauradors és un dels elements més representatius de la ciutat.

La Societat de Sant Vicent de Paül, Entitat Destacada en l’Àmbit Social de 2019

Es tracta d'una institució de caràcter humanitari i benèfic constituïda per persones seglars. La seua activitat a Benicarló data de finals de 1850.

La Brigada tracta les faroles contra la corrosió causada pels orins dels gossos

En aquesta ocasió s'està treballant amb més de 30 faroles ubicades en la zona dels voltants del carrer del Nou d'Octubre. El tractament consisteix a sanejar el peu de la farola i aplicar una fibra de vidre protectora.

L’Ajuntament firma un conveni amb el Club Bàsquet per la participació en la lliga EBA

Aquest conveni és resultat de la subvenció nominativa que el Ple va aprovar el passat 23 de maig i suposa una empenta important per a l'economia del club.

Unes Festes Patronals molt musicals i compromeses amb el medi ambient

El tribut a Abba serà el plat fort de la programació musical, que es completarà amb cinc orquestres de primera línia. L'altra aposta de la Comissió de Festes seran els gots reutilitzables, que es podran adquirir en qualsevol dels espectacles programats.

El Pregoner supera els 3.000 missatges enviats i els 1.600 subscriptors

En total, s'han enviat 3.235 missatges instantanis relacionats amb la formació, ocupació, ajudes i subvencions, esdeveniments o informacions de servei. Actualment, el Pregoner té 1.631 subscriptors.

El reciclatge d'orgànica registra una mitjana molt elevada de 27.500 quilos al mes

El percentatge d'impropis (material no sol·licitat) és d'un 1,16%, una xifra excepcionalment baixa si es compara amb el 15% que se sol donar en el reciclatge de matèria orgànica. La mitjana de quilos reciclats és molt elevada comparada amb els estàndards que mesuren aquest tipus de reciclatge.

Es publiquen les bases per a cobrir en propietat 13 places d’agents de policia local

De les 13 places, 9 es cobriran per torn lliure i 4 es cobriran per torn de mobilitat. El termini de presentació d'instàncies comença avui, 12 de juliol i finalitzarà el proper 8 d'agost.